Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
Tresors naturals

Tresors naturals

Autor/a Ana Alonso
Il·lustrador/a Violeta Monreal
Traductor/a Elena Martín i Valls

El nostre planeta guarda tresors que hem de protegir

En el nostre planeta hi ha tresors naturals que hem de protegir: el bosc més màgic, la fossa marina més profunda, el mar de sal més blanc... Descobreix aquests indrets i també d'altres llocs espectaculars, bonics, profunds, refrescants, fràgils, immensos o inquietants, que formen part dels tresors de la natura.

Format

Ana Alonso

Ana Alonso va néixer a Terrassa, Barcelona, tot i que ha residit la major part de la seva vida a Lleó. Es va llicenciar en Ciències Biològiques per la Universitat de Lleó, però va ampliar els seus estudis a Escòcia i a París. D'entre els seus nombrosos llibres adreçats al públic infantil i juvenil, destaquem Utopía. Una aventura filosófica i El sueño de Berlín. Juntament amb Javier Pelegrín, és coautora de la sèrie literària de fantasia i ciència-ficció «La llave del tiempo». La seva obra ha estat traduïda a diverses llengües, des del francès o l'alemany, fins al japonès, el coreà o el turc.

Violeta Monreal

Violeta Monreal, prestigiosa il·lustradora i autora, és coneguda per la seva tècnica de dibuix, en la qual fa servir papers estripats per compondre imatges. Compagina la seva feina com a creadora amb la tasca de conferenciant. Ha participat en nombrosos cicles de conferències i ha coordinat tallers (pràctics i teòrics) per al foment de la creativitat, destinats a docents i a alumnes. Ha estat guardonada amb tres distincions que li agraden especialment: Premio XXVI Salón del Libro per la seva tasca en la promoció del llibre infantil i juvenil (2002); Premio CCEI a les millors il·lustracions (2011) i, des de desembre de l'any 2012, una escola pública, duu el seu nom: CEIP Violeta Monreal, en Zaratán (Valladolid).

Elena Martín i Valls

Temàtica

Coneixements

Recursos

Libros similares