Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
Tresors naturals

Tresors naturals

Autor/a Ana Alonso
Il·lustrador/a Violeta Monreal
Traductor/a Elena Martín

El nostre planeta guarda tresors que hem de protegir

En el nostre planeta hi ha tresors naturals que hem de protegir: el bosc més màgic, la fossa marina més profunda, el mar de sal més blanc... Descobreix aquests indrets i també d'altres llocs espectaculars, bonics, profunds, refrescants, fràgils, immensos o inquietants, que formen part dels tresors de la natura.

Format

Ana Alonso

Ana Alonso va néixer a Terrassa, Barcelona, tot i que ha residit la major part de la seva vida a Lleó. Es va llicenciar en Ciències Biològiques per la Universitat de Lleó, però va ampliar els seus estudis a Escòcia i a París. D'entre els seus nombrosos llibres adreçats al públic infantil i juvenil, destaquem Utopía. Una aventura filosófica i El sueño de Berlín. Juntament amb Javier Pelegrín, és coautora de la sèrie literària de fantasia i ciència-ficció «La llave del tiempo». La seva obra ha estat traduïda a diverses llengües, des del francès o l'alemany, fins al japonès, el coreà o el turc.

Violeta Monreal

Violeta Monreal, prestigiosa il·lustradora i autora, és coneguda per la seva tècnica de dibuix, en la qual fa servir papers estripats per compondre imatges. Compagina la seva feina com a creadora amb la tasca de conferenciant. Ha participat en nombrosos cicles de conferències i ha coordinat tallers (pràctics i teòrics) per al foment de la creativitat, destinats a docents i a alumnes. Ha estat guardonada amb tres distincions que li agraden especialment: Premio XXVI Salón del Libro per la seva tasca en la promoció del llibre infantil i juvenil (2002); Premio CCEI a les millors il·lustracions (2011) i, des de desembre de l'any 2012, una escola pública, duu el seu nom: CEIP Violeta Monreal, en Zaratán (Valladolid).

Elena Martín

Va néixer a Sant Celoni, al peu del Montseny, tot i que ara viu a tocar del mar, al Maresme. És llicenciada en Filologia Catalana. Des de ben petita, ha viscut envoltada de llibres. Molt abans d'acabar els estudis, ja sabia que el seu lloc era el món editorial, i així ha estat. Es dedica professionalment a la correcció i traducció de llibres per a infants, adolescents i adults. Per a ella, no hi ha res més apassionant que arribar al cor dels llibres.

Temàtica

Coneixements

Recursos

Libros similares