Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
La senyoreta Bubble. Déu salvi les reines

La senyoreta Bubble. Déu salvi les reines

Autor/a Ledicia Costas
Il·lustrador/a Andrés Meixide
Traductor/a Elena Martín

La senyoreta Bubble ha de viatjar immediatament al Palau de Buckingham.

La senyoreta Bubble ha rebut una carta d'Elizabeth II; ha de viatjar immediatament al Palau de Buckingham. La reina d'Anglaterra té greus problemes: a la ciutat de Londres hi ha una invasió de rates, els rosegadors han aconseguit entrar a palau i robar una de les peces més valuoses de la col·lecció de la reina. El cervell d'aquesta malvada maniobra és en Jack White, un caçador de rates que va aconseguir entrenar-les amb la intenció de dominar el país. Per restaurar la pau a la ciutat, la inventora haurà d'aconseguir recuperar la peça robada i, per fer-ho, haurà de fer servir tot el seu enginy; aconseguir-ho, però, no serà gens fàcil.

Format

Ledicia Costas

És una de les autores més reconegudes i traduïdes de la literatura gallega. En els darrers anys ha rebut reconeixements importants com ara el Premio Nacional de Literatura Infantil o el Premio Merlín per l'obra Escarlatina, la cuinera difunta (Barcanova, 2016), llibre que forma part de la Llista de Honor IBBY. És l'única persona en la història del Premio Lazarillo que l'ha guanyat en tres ocasions, per les obres: Jules Verne i la vida secreta de les dones planta (Barcanova, 2016), novel·la reconeguda també en el prestigiós catàleg White Ravens i La balada dels unicorns (Barcanova, 2019).

Andrés Meixide

Andrés Meixide va néixer a Vigo (1970). És dissenyador i il·lustrador, i ha vist publicada la seva obra en diferents editorials. L'any 2006 va rebre el premi White Ravens.

Temàtica


Recursos

Libros similares