Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
Frankenstein

Frankenstein

Autor/a Mary W. Shelley
Traductor/a Mercè Estévez

Frankenstein narra la història d'un jove científic que, obsessionat per conèixer el principi de la vida, decideix crear un organisme viu. El resultat del seu terrible experiment serà una criatura demoníaca gegantina i repugnant.

Frankenstein narra la història d'un jove científic que, obsessionat per conèixer el principi de la vida, decideix crear un organisme viu. El resultat del seu terrible experiment serà una criatura demoníaca gegantina i repugnant. A partir d'aquest moment, la vida de Víctor s'omplirà de dolor i desesperança. Aquest relat de terror aborda temes fonamentals de la naturalesa humana plenament vigents en la societat actual.

Format

Mary W. Shelley

Mary Wollstonecraft Shelley (Londres 1797-1851) Novel·lista anglesa. Casada amb el poeta i pensador anglès P. B. Shelley. És coneguda sobretot per la seva primera obra, FRANKENSTEIN, escrita el 1818, el protagonista de la qual va assolir fama mundial. Aquesta autora va escriure altres novel·les, com ara una segona obra, VALPERGA, escrita el 1823 i considerada pels entesos superior literàriament a l'anterior.

Emilio Fontanilla Debesa

Temàtica

Gòtica
Terror

Recursos

Libros similares