Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
Natació

Natació

Il·lustrador/a Anna Baquero

Respostes a un munt de preguntes sobre com practicar la natació i sobre els beneficis que té per a la nostra salut i per tenir cura del nostre cos.

Col·lecció amb la qual descobriràs el món dels esports, les seves característiques més curioses, els jugadors que han destacat més...i moltes altres coses!Saps què es necessita per nedar? Quins són els diferents estils de natació? Com han de ser les piscines? I a quina temperatura ha d'estar l'aigua? Aquesta col·lecció pretén donar resposta a un munt de preguntes relacionades amb la pràctica d'aquest esport i els beneficis que té per a la nostra salut i per tenir cura del nostre cos.Coneix la natació d'una manera divertida i descobreix tot i més sobre aquesta pràctica esportiva! Seràs un expert en aquest esport!

Format

Joan Antoja

Joan Antoja i Mas (Badalona,1963). Llicenciat en Pedagogia per la Universitat de Barcelona, la seva feina sempre ha estat vinculada a l'educació especial. De fa uns anys compagina la seva tasca docent amb la d'il·lustrador, autor i dissenyador de materials didàctics, elaborant projectes per diferents editorials i pel Departament de la Generalitat de Catalunya. Actualment treballa a l'IES Olivar Gran de Figueres.

Anna M. Matas

Anna Maria Matas i Ros (Figueres,1969). Diplomada en Magisteri i Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Girona ha desenvolupat la seva docència en diferents escoles de les comarques gironines. Ha participat en la elaboració de llibres de text, materials curriculars d'educació infantil i és coautora de projectes TIC de la Generalitat de Catalunya. Actualment és mestra d'educació infantil al CEIP de Llers (Alt Empordà).

Temàtica

Hàbits

Recursos

Libros similares