Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
Un viatge a les golfes

Un viatge a les golfes

Autor/a Joaquim Haro

En Manel, l'avi Manel, s'ha fet gran. Ha de deixar la casa on ha viscut tota la vida, però no li resulta fàcil, perquè en aquesta casa ha après a descobrir un munt d'històries fascinants en els llibres antics i també com és d'apassionant compartir-les amb la gent que t'estimes.

En Manel, l'avi Manel, s'ha fet gran. Ha de deixar la casa on ha viscut tota la vida, però no li resulta fàcil, perquè en aquesta casa ha après a descobrir un munt d'històries fascinants en els llibres antics i també com és d'apassionant compartir-les amb la gent que t'estimes. Allà dalt, a les golfes, guarda el secret d'una màgia de la qual també gaudeixen la seva filla i, sobretot, la Dúnia, la seva néta. Però marxar també vol dir abandonar aquesta màgia, cosa que no pot permetre de cap manera: per sobre de tot vol que la Dúnia en continuï gaudint; per això, tots dos faran l'impossible per conservar-la.

Format

Joaquim Haro

Lloc de naixement: Tordera, el Maresme (Barcelona) Nom i cognoms: Joaquim Haro Gonzàlez Titulació acadèmica: mestre i llicenciat en filologia hispànica per la UNED Altres estudis: estudis de formació professional en restauració (una afició més que una professió) Lloc de treball: professor de llengua castellana a Cicle Superior de Primària i a tota la Secundària al centre escolar Brianxa de Tordera Premis obtinguts: premis de narració i sobretot de poesia a nivell local Aspectes a destacar: Una de les coses que més m'apassiona és escriure poesia, malgrat que sigui una de les produccions literàries més incompreses. M'agrada molt l'esport i la seva filosofia em serveix de referència per arribar a aconseguir qualsevol cosa que em proposi. Per a mi el camí per assolir un objectiu és com una cursa de fons on lluito al màxim per arribar a la meta. Amb tot, si no aconsegueixo l'objectiu marcat, també sé dir allò de "l'important és participar".

Temàtica

Aventures

Recursos

Libros similares