Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
Tremolaran les ones

Tremolaran les ones

Autor/a Ximo Cerdà

24 de maig de 1550. La nit s'estén com un llenç sobre la plàcida ciutat pesquera de Cullera. Homes, dones i nens tornen a casa seva cercant l'abric que els protegeixi de la foscor, confiant que el matí següent portarà un nou dia en què podran continuar amb les seves vides.

24 de maig de 1550. La nit s'estén com un llenç sobre la plàcida ciutat pesquera de Cullera. Homes, dones i nens tornen a casa seva cercant l'abric que els protegeixi de la foscor, confiant que el matí següent portarà un nou dia en què podran continuar amb les seves vides. Pescadors, pagesos, modistes, comerciants, ancians i nens, bojos, guerrers i amants. Tots ells es lliuren tranquil·lament al son sense sospitar el que el nou dia els té preparat. Perquè, quan els primers rajos de sol s'escampin sobre aquelles aigües infinites, es revelarà la imatge del terror que ara espera amagat en la foscor. Un terror cru, violent i inclement; un terror que prové dels mars i que caurà sobre ells d'una manera inexorable, disposat a partir les seves vides per la meitat.

Format

Ximo Cerdà

Ximo Cerdà va néixer a Xàtiva, és enginyer de telecomunicació, doctor en Electrònica i llicenciat en Ciències Físiques. Treballa com a professor titular a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers de Telecomunicació de la UPV, on alterna les seves obligacions docents i investigadores. En paral·lel a la seva tasca científica i tècnica, desenvolupa una destacable activitat literària que abraça diferents àmbits, des de la narrativa fins al teatre, fent un èmfasis especial en la narrativa per a infants i joves. Les seves obres han estat reconegudes amb premis com ara el de Narrativa Infantil Vicent Silvestre, el de la crítica de l'AELC o el Castelló a Escena. És el creador de Bredford Bannings, personatge protagonista d'alguns llibres publicats per Editorial Barcanova.

Recursos

Libros similares