Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
Sense adreça coneguda

Sense adreça coneguda

Autor/a Xavier Vernetta

Una tarda, a l'escola, la Nica rep una trucada del seu pare. Li diu que vagi a casa sense perdre temps que agafi el passaport, qualsevol peça de roba i que corri a l'aeroport per marxar fora del país.

Una tarda, a l'escola, la Nica rep una trucada del seu pare. Li diu que vagi a casa sense perdre temps que agafi el passaport, qualsevol peça de roba i que corri a l'aeroport per marxar fora del país. La noia fa el que li demana el pare, però s'ha deixat les claus de casa i no hi pot entrar. Prova de fer-ho per una finestra i de seguida veu com la policia rodeja casa seva com si fos un cau de delinqüents. Què ha passat?Sense poder parlar amb el pare, la Nica s'ha de quedar a Barcelona, i intenta esbrinar per què havien de fugir d'aquella manera. No té on anar i ningú no la pot ajudar; sort en té de tres nois que coneix al carrer i que no la deixaran sola. En Bola, en Llimona i en Quatrulls faran tot el que calgui perquè la Nica trobi el seu pare i tot es resolgui més o menys bé, malgrat les interferències d'un periodista tafaner i d'un policia que no és allò que sembla.Una història d'amistat i d'ambicions, que cada personatge veu d'una manera diferent i ens l'explica des del seu punt de vista.

Format

Xavier Vernetta

Lloc de naixement: Barcelona Nom i cognoms: Xavier Vernetta Titulació acadèmica: Llicenciat en Història (especialista en història contemporània) i Llicenciat en Filologia Catalana Lloc de treball: Institut d'Ensenyament Secundari Obres publicades: Teatre: EQUÍVOC (HO SENTO AMIC). Novel·la breu (juvenil): L'ESBUDELLADOR DE L'EIXAMPLE; SOMNI DE TÀNGER; L'HOME DEL JAGUAR BLANC; 108.3 FM JOCS DE LLUNA; N, DE NÉSTOR; SERÀ DE NIT; FRANCIS X. JOFRESA. Narrativa per a infants: ARA SÍ QUE L'HE FETA BONA! , AI, QUE CAIC!, ROBERLUXTINA I LA REUNIÓ DE LES BRUIXES. Estudis sobre literatura: FRANCESC VERNET I XAVIER VERNETTA: JOCS TEXTUALS. LA NARRACIÓ.

Libros similares