Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
Escales de cargol

Escales de cargol

Autor/a Joaquim Haro

En Marc participa, sense gaire entusiasme, en unes colònies escolars a Arenys de Mar. La perspectiva de passar uns quants dies fora de casa allunyat de la seva rutina no l'il·lusiona.

En Marc participa, sense gaire entusiasme, en unes colònies escolars a Arenys de Mar. La perspectiva de passar uns quants dies fora de casa allunyat de la seva rutina no l'il·lusiona. Els seus interessos personals són lluny dels jocs de pilota, dels mòbils o de la música enllaunada. Malgrat tot, la troballa d'unes misterioses escales de cargol en els jardins de la casa serà el desencadenant d'una aventura lluny de la rutina de les colònies. No es penedeix dels dies que passa a Arenys, perquè, investigant sol i amb mètode, descobrirà proves de l'existència d'un possible tresor. Amb la complicitat d'en Pau, un dels monitors de la casa, baixaran els graons de la misteriosa escala fins a assegurar-se que el suposat tresor realment existeix. Un cop acabades les colònies, i ja a casa, el pare posarà seny als somnis i participarà, des de la comprensió, en les seves investigacions. El mar, l'amistat, les relacions pares i fills, i la lectura prendran un paper protagonista en el recorregut dels dos personatges.Tot comença en una illa, es desenvolupa en una illa i també hi acabarà; però, què serà aquest tresor que tant els il·lusiona? O simplement...

Format

Joaquim Haro

Lloc de naixement: Tordera, el Maresme (Barcelona) Nom i cognoms: Joaquim Haro Gonzàlez Titulació acadèmica: mestre i llicenciat en filologia hispànica per la UNED Altres estudis: estudis de formació professional en restauració (una afició més que una professió) Lloc de treball: professor de llengua castellana a Cicle Superior de Primària i a tota la Secundària al centre escolar Brianxa de Tordera Premis obtinguts: premis de narració i sobretot de poesia a nivell local Aspectes a destacar: Una de les coses que més m'apassiona és escriure poesia, malgrat que sigui una de les produccions literàries més incompreses. M'agrada molt l'esport i la seva filosofia em serveix de referència per arribar a aconseguir qualsevol cosa que em proposi. Per a mi el camí per assolir un objectiu és com una cursa de fons on lluito al màxim per arribar a la meta. Amb tot, si no aconsegueixo l'objectiu marcat, també sé dir allò de "l'important és participar".

Recursos

Libros similares