Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
El misteri de l'illa de gel

El misteri de l'illa de gel

Autor/a Enric Larreula

Basant-se en una notícia escoltada per la ràdio fa molts anys, l'autor ens relata la història de l'expedició anglesa del vaixell "Bear", que l'any 1884, sota el comandament del capità Schley, intentava explorar el nord de Groenlàndia i trobar un camí per acostar-se al pol Nord.

Basant-se en una notícia escoltada per la ràdio fa molts anys, l'autor ens relata la història de l'expedició anglesa del vaixell "Bear", que l'any 1884, sota el comandament del capità Schley, intentava explorar el nord de Groenlàndia i trobar un camí per acostar-se al pol Nord. A causa d'una tempesta, el vaixell va quedar encastat entre el gel. La tripulació es va veure obligada a abandonar-lo i a preparar-se per passar l'hivern en una illa desconeguda. A partir d'aquell moment, alguns membres de la tripulació van desaparèixer i d'altres van ser assassinats d'una manera estranya i brutal. Després d'un seguit de peripècies, el capità Schley va descobrir el terrible misteri que envoltava aquella illa, però ja no va poder evitar el tràgic final dels seus habitants.Aquest llibre, a més d'explicar la història d'aquella expedició, vol contribuir a aclarir l'error tan estès segons el qual els espanyols van ser els primers europeus a descobrir Amèrica l'any 1492. Cinc-cents anys abans que ells, una altra cultura europea ja hi havia arribat i s'hi havia instal·lat.

Format

Enric Larreula

Lloc de naixement: Barcelona, 1941 Nom i cognons: Enric Larreula Vidal Titulació acadèmica: Llicenciat en Filologia Catalana Aspectes a destacar: Després de fer feines diverses, es va dedicar a ensenyar la llengua catalana a les escoles, quan això encara era prohibit. Va treballar durant molts anys a la Facultat de Ciències de l'Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha escrit una gran quantitat de contes i novel·les per a nens i nenes, per a joves i per a adults.

Recursos

Libros similares