Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
El dia del voltor

El dia del voltor

Il·lustrador/a Agustín Comotto Zanelli

Una catàstrofe capgira d'avui a demà una societat desenvolupada. En Dani, un noi de setze anys, i els seus germans, la Irene i en Jordi, tenen una vida com la de molts joves d'ara.

Una catàstrofe capgira d'avui a demà una societat desenvolupada. En Dani, un noi de setze anys, i els seus germans, la Irene i en Jordi, tenen una vida com la de molts joves d'ara. En Dani explica en primera persona com se'ls capgira la vida: la mort, el desconcert, la por, la desconfiança entre els supervivents, l'aïllament i la falta de recursos. La lluita per la supervivència separa els pocs que se'n surten en dues comunitats: els qui dominen la superfície fent ús de la violència i els qui es refugien sota terra, a les clavegueres. Aquí és on viuen en Dani i els seus amb la família d'en Ramon. Uns i altres es fan costat sota les ruïnes d'una biblioteca antiga. Les dues famílies hauran de valdre's per si mateixes en una societat que fa aflorar el millor i el pitjor de cadascú. Les clavegueres i les ruïnes de la biblioteca esdevenen l'únic lloc on se senten segurs. Per sobreviure hauran de treballar per a les bandes que controlen la superfície. El seny i la voluntat de la mare dels tres germans, l'ajut d'en Ramon i la personalitat i el do de paraula de la Irene els donaran les eines per salvar-se d'enfonsar-se i il·luminaran la foscor de viure com rates.

Format

M. Àngels Juanmiquel

Lloc de naixament: Palafrugell (Baix Empordà) Nom i cognoms: M. Àngels Juanmiquel Rovira Titulació acadèmica: Llicenciada en Filologia Lloc de treball: IES Pere Alsius i Torrent (Banyoles) Premis obtinguts: Premi de contes VET AQUÍ UN GAT (2003, Ajuntament de Montcada i Reixac) Obres publicades: LLUM DE LLUNA (Ajuntament de Montcada i Reixac, 2004)

Agustín Comotto Zanelli

Recursos

Libros similares