Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
Al-Rhazes, el metge de la talaia

Al-Rhazes, el metge de la talaia

Autor/a Antoni Oliver

En Marc, un nen mallorquí, és capturat pels corsaris i dut a Alger, on és venut com a esclau. Afortunadament, va a parar a mans d'un vell metge que li ensenya tot el que cal saber sobre la ciència de la medicina i l'educa en la religió musulmana.

En Marc, un nen mallorquí, és capturat pels corsaris i dut a Alger, on és venut com a esclau. Afortunadament, va a parar a mans d'un vell metge que li ensenya tot el que cal saber sobre la ciència de la medicina i l'educa en la religió musulmana. Quan el seu tutor mor, en Marc continua els estudis de medicina i ajuda a fugir una presonera mallorquina. Mentrestant, inicia un seguit d'investigacions que el duran a esbrinar qui va ser el traïdor que va fer que els pirates posessin fi a la vida del seu pare.

Format

Antoni Oliver

Antoni Oliver Ensenyat va néixer l'any 1968. Llicenciat en filologia anglesa per la Universitat de Barcelona, és professor d'anglès a Secundària i, actualment, director de l'IES Port de Pollença. Descendent de família de pescadors, a partir dels 13 anys conegué el món de les regates de velers i començà a descobrir un món nou: la navegació de vela. Li agrada passejar-se per la Mediterrània amb el seu veler; també ha fet una travessia per l'Atlàntic. Ha publicat LA NINA DE PONENT, novel·la infantil finalista del premi Guillem Cifre de Colonyà 2001, i EL SILENCI DEL MARINER, novel·la històrica juvenil que guanyà el primer premi Far de Cullera 2002.

Libros similares