Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
Dràcula

Dràcula

Autor/a Bram Stoker
Traductor/a Anna Gasol

El viatge d'en Jonathan Harker al castell del comte Dràcula havia d'haver estat un viatge de negocis i plaer. Però abans d'arribar-hi, el jove intueix terribles secrets i, ja al castell, viu un seguit d'experiències que superen qualsevol fantasia.
El viatge d'en Jonathan Harker al castell del comte Dràcula havia d'haver estat un viatge de negocis i plaer. Però abans d'arribar-hi, el jove intueix terribles secrets i, ja al castell, viu un seguit d'experiències que superen qualsevol fantasia. El pervers Dràcula ha gaudit de la paciència dels segles per ordir amb cura el seu trasllat a Anglaterra. La descoberta d'aquesta intriga angoixa tant el jove Harker, que cau en una follia transitòria, impotent davant la malignitat i els poders del vampir. Mentrestant, els fets es van succeint d'una manera irreversible.
Format

Bram Stoker

Bram Stoker va néixer a la capital d'Irlanda, Dublín, l'any 1847 i va morir a Londres el 1912. Va estudiar al Trinity College de la seva ciutat natal i va formar part de la societat Golden Dawn, de la qual també eren membres altres autors de novel·les de terror. Poc se sap de la vida d'aquest escriptor, que va ser secretari de l'actor Henry Irving. Coneixedor de l'obra del poeta nord-americà Walt Whitman, la va introduir a Irlanda. A més de l'obra DRÀCULA, novel·la traduïda a diverses llengües i representada en versions teatrals i cinematrogràfiques, Stoker va publicar dues narracions més: THE JEWEL OF SEVEN STARS i THE LADY OF THE SHROUD.

Anna Gasol

Lloc de naixement: Cervera Nom i cognoms: Anna Gasol Trullols Titulació acadèmica: llicenciada en germàniques i diplomada en biblioteconomia i documentació Lloc de treball: Ex Libris Sirabe, SL Premis obtinguts: Premi de Recerca Pedagògica de la Fundació Enciclopèdia Catalana 1997 Obres publicades en general: HARUXAN, TAKAO, JO SÓC DEL JAPÓ, DESCUBRIR EL PLACER DE LA LECTURA, JUEGOS DE TEATRO, L'ECOLOGIA, LA SEXUALITAT, L'EURO, TOTS HEM DE CONVIURE, CUENTOS DE GRIMM, CUENTOS DE ANDERSEN, CUENTOS DE PERRAULT. Ha publicat quatre títols a la col·lecció "Abuelitos". Mèxic, Casa Audrey, 1999. Aspectes a destacar: Anna Gasol és assessora editorial i traductora.

Recursos

Libros similares