Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
AltresMons. Agència de viatges

AltresMons. Agència de viatges

Autor/a L.D. Lapinski
Traductor/a Helena Lamuela

Prepara la maleta per a una aventura màgica En l'Agència de viatges Altresmons, cada maleta porta a un món diferent.

Quan la Flick Hudson arriba, per casualitat, a l'Agència de viatges Altresmons, descobreix un secret meravellós: hi ha centenars de mons a només uns quants passos del nostre. L'única cosa que has de fer per arribar és saltar a la maleta adequada. És llavors quan la Flick rep la invitació d'unir-se a la Societat Altresmons com a exploradora.

El que la Flick no sap és que el cor d'Altresmons, la Ciutat de les Cinc Llums, està en perill. Els edificis, i fins i tot els carrers, estan desapareixent misteriosament. En una carrera contra rellotge, la Flick haurà de viatjar a mons inexplorats per trobar la manera d'arreglar la Ciutat de les Cinc Llums abans que es col·lapsi... fent desaparèixer també el nostre món.

Format

L.D. Lapinski

L.D. Lapinski viu al costat del Bosc de Sherwood, amb la seva família, un munt de llibres i un gat anomenat Hèctor. La L.D., quan no escriu, fa cosplay, bevent cola de cirera o cuidant un bosc de plantes carnoses. Altresmons. Agència de viatges és el seu primer llibre.

Temàtica

Fantasia

Segur, enginyós i inventiu, aquest debut té escrit "futur clàssic" pertot arreu». -Imogen Russell Williams -The Guardian «T'encantarà aquesta entretinguda i màgica Aventura» - The week Júnior «Aquest emocionant debut de LD. Lapinski és la història perfecta per a desaparèixer durant uns dies.» - Sarah Mallon -The Scotsman «Una fabulosa aventura fantàstica.» - Sarah Kinsford - The Sunday Express

Libros similares