Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
Les ales d'Isis

Les ales d'Isis

La introvertida Ada Kitab, juntament amb la Robin i la Sun, són les intrèpides bibliotecàries que formen «Les troballibres». Les noies es dediquen a recuperar documents valuosos que han estat robats i venuts al mercat negre.

La introvertida Ada Kitab, juntament amb la Robin i la Sun, són les intrèpides bibliotecàries que formen «Les troballibres». Les noies es dediquen a recuperar documents valuosos que han estat robats i venuts al mercat negre. No els havien encarregat cap cas que valgués la pena, fins que els demanen de recuperar Les ales d'Isis, la troballa més important de la història de l'antic Egipte. En la recerca, les «Les troballibres» acabaran immerses en una aventura que les portarà al Caire, on els esperen enigmes i perills, que els faran descobrir que les coses no sempre són el que semblen. I l'Ada, paral·lelament, iniciarà un viatge acompanyada de Serkhi I, un príncep egipci que va viure fa tres mil·lennis, que la conduirà a capbussar-se en les ombres de la seva personalitat i a omplir el buit que ocupa el seu cor.

Format

Marta Colomé Romera

Va néixer a Badalona. Durant més de vint anys ha treballat en diverses biblioteques públiques i actualment es dedica al món de l'edició digital. També ha fet de narradora de contes i col·labora com a locutora en el col·lectiu EnVeuAlta. S'ha format com a escriptora a l'Ateneu Barcelonès i ha publicat diversos narracions per a diferents edats en editorial i revistes.

Temàtica

Aventures

Recursos

Libros similares