Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
La captura

La captura

Autor/a Mariona Bessa

Premi de Narrativa Infantil i Juvenil Guillem Cifre de Colonya 2022

L'Ona es desperta en una ciutat completament en ruïnes; l'última cosa que recorda és que estava passejant amb la seva família quan, de sobte, va veure com uns núvols grisos engolien una dona i capturaven la seva mare.

Ara, tota la gent ha desaparegut, algú s'ha endut el seu germà i no reconeix la seva ciutat. Amb l'ajuda del Guilem i l'Àlec, dos nois amb unes habilitats extraordinàries, entendrà què ha passat i descobrirà el Do que ella també posseeix; un Do molt poderós que pot canviar-ho tot i en el qual haurà de confiar per salvar la seva vida i, potser, la de tota la humanitat.

Format

Mariona Bessa

És biòloga i va néixer a Escaldes-Engordany (Andorra). L'apassionen les lletres i les ciències i la idea de combinar totes dues coses. La lectura sempre l'ha fet viatjar a diferents realitats, i escriure és per a ella una manera de transmetre valors, plasmar inquietuds i arribar a les persones. A La Captura ha plasmat alguns dels temes que més m'atrauen, com la ficció climàtica, els viatges en el temps i el poder de l'amor.

Temàtica

Fantasia

Recursos

Libros similares